Στάθης Αγγελόπουλος: Δεν είναι σωστό να μεγαλώνει ένα παιδί με δύο άντρες

  Ο Στάθης Αγγελόπουλος εξέφρασε την εναντίωσή του ως προς την τεκνοθεσία από τα ομόφυλα ζευγάρια, αλλά και την αντίδρασή του αν ο γιος του ...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Breaking News

Διάσημος ομοφυλόφιλος τενόρος και ο σύντροφός του συνελήφθησαν για βιασμό φοιτητή στις ΗΠΑ

Διάσημος ομοφυλόφιλος τενόρος και ο σύντροφός του συνελήφθησαν για βιασμό φοιτητή στις ΗΠΑ


Ο Ντέβιντ Ντάνιελς (αριστερά) και ο σύντροφός του Σκοτ Γουόλτερς

Ο παγκοσμίου φήμης κόντρα τενόρος Ντέιβιντ Ντάνιελς, ο οποίος έχει ονομαστεί ένας από τους μεγαλύτερους αστέρες της όπερας του κόσμου, συνελήφθη με κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης.

Την Τρίτη ο Ντάνιελς, 52 ετών, και ο σύζυγός του Σκοτ Γουόλτερς, ο οποίος είναι μαέστρος, συνελήφθησαν στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ όπου ζουν.


Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε το 2014 από την οπαδό της όπερας και επίσημη δικαστή Ρουθ Μπέιντερ Γκίνσμπουργκ, περιμένει ακρόαση με εγγύηση και σήμερα κρατείται στη φυλακή της επαρχίας Washtenaw στο Μίσιγκαν.

Ο Ντάνιελς και ο Γουόλτερς αντιμετωπίζουν έκδοση στο Τέξας, όπου κατηγορούνται ότι βίασαν τον βαρύτονο τραγουδιστή Σάμιουελ Σουλτζ το 2010. Τον Αύγουστο του 2018, ο Σουλτζ κατηγόρησε το ζευγάρι ότι τον νάρκωσε και τον βίασε όταν ήταν 23χρονος φοιτητής στο πανεπιστήμιο Rice.



Το ζευγάρι είχε παντρέψει η ανώτερη δικαστής Ρουθ Μπέιντερ Γκίνσμπουργκ.

“Ο Ντέιβιντ και ο Σκοτ ​​είναι αθώοι για κάθε αδίκημα. Ο Σαμ Σουλτζ δεν είναι θύμα. Ποτέ δεν θα είχε πάρει τόση προσοχή από το τραγούδι και το ξέρει και μισεί αυτό το γεγονός”, δήλωσε ο δικηγόρος των Ντάνιελς και Γουόλτερς, Ματ Χένεσι, σε μια δήλωση στη New York Times και το NPR. “Περίμενε οκτώ χρόνια για να διαμαρτυρηθούν για ενήλικο, συναινετικό σεξ, για να ακολουθήσει το κίνημα MeToo για διασημότητα που δεν κέρδισε. Θα το πολεμήσουμε αυτό.”
Ο Ντάνιελς στην Μετροπόλιταν Όπερα το 2011.

Τον Μάρτιο του 2018, ο Ντάνιελς κατηγορήθηκε για σεξουαλική κακοποίηση από φοιτητή που υποστήριξε ότι προσφέρθηκε να τον πληρώσει για σεξ μέσω του κοινωνικού δικτύου Grindr, σύμφωνα με την MLive. Η αστυνομία του Πίτσφιλντ διερεύνησε το θέμα, αλλά δεν βρήκε κανένα στοιχείο ποινικού αδικήματος.

Ο Ντάνιελς κατονομάζεται επίσης σε μια ομοσπονδιακή αστική δίκη του Οκτωβρίου 2018 που κατατέθηκε από τον πρώην φοιτητή του Πανεπιστημίου του Μίσιγκαν, Άντριου Λίπιαν, ο οποίος ισχυρίζεται ότι δέχθηκε σεξουαλική επίθεση αφού του έδωσε αλκοόλ και τον εξαπάτησε να πάρει υπνωτικά φάρμακα, σύμφωνα με την NYT.

offtherecord.net.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: