Στάθης Αγγελόπουλος: Δεν είναι σωστό να μεγαλώνει ένα παιδί με δύο άντρες

  Ο Στάθης Αγγελόπουλος εξέφρασε την εναντίωσή του ως προς την τεκνοθεσία από τα ομόφυλα ζευγάρια, αλλά και την αντίδρασή του αν ο γιος του ...

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Breaking News

Ψαλίδι στη σκηνή από την «Τούρτα της μαμάς» με «ιερέα» να ευλογεί gay σύμφωνο

 



Σε περισσότερα από 6.000 tweets που αναρτήθηκαν εκατοντάδες διασταύρωσαν τα… ξίφη τους, καθώς οι μισοί από αυτούς εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το γεγονός, ενώ οι άλλοι κατηγόρησαν το κανάλι για «σκοταδισμό» και «λογοκρισία».

Πάντως, ο Δημήτρης Αποστόλου, ο οποίος συνυπογράφει το σενάριο του κωμικού σίριαλ μαζί τον Αλέξανδρο Ρήγα, διέψευσε από την πλευρά του τα «περί λογοκρισίας» από την κρατική τηλεόραση εξαιτίας των αντιδράσεων, δίνοντας τη δική του εκδοχή για την αιτία που κόπηκε η σκηνή με τον παπά και την «ευλογία» του gay συμφώνου συμβίωσης.

Οπως υποστήριξε σε δηλώσεις του στο okmag, η διάρκεια του επεισοδίου ξεπερνούσε κατά 17 λεπτά αυτή που θα έπρεπε να έχει κανονικά και η εν λόγω σκηνή κόπηκε, πέφτοντας… θύμα του μοντάζ.

«Όλοι στενοχωρήθηκαν με την προοπτική του final cut, γιατί είχε βγει και πολύ ουσιαστική και αστεία η σκηνή. Επειδή όμως δεν άλλαζε την πλοκή, θυσιάστηκε στον βωμό του χρόνου. Από την ΕΡΤ, όταν είχαν διαβάσει το επεισόδιο -πολύ πριν μπούμε σε γύρισμα- υπήρχε μια μικρή επιφύλαξη, δεν μας ασκήθηκε όμως καμία πίεση για κόψιμό της. Γι’ αυτό κιόλας γυρίστηκε η σκηνή και εντάχθηκε στο υλικό του επεισοδίου» είπε ο Αποστόλου, δίχως όμως να πείσει όλους, αφού η σκηνή υπήρχε κανονικά στο τρέιλερ.

«Επειδή ζούμε σε κανιβαλικές μέρες και όλοι είναι έτοιμοι με δαδιά στα χέρια για να στήσουν στην πυρά τους πάντες, ξέρω ότι αυτή η θέση (που είναι η μόνη αλήθεια) δεν βολεύει και δεν θα αρέσει σε όσους έφτιαξαν εκτελεστικό απόσπασμα για το κανάλι, αλλά έτσι έγιναν τα πράγματα και γράμματα γνωρίζω!» επισήμανε ο σεναριογράφος.



Δεν υπάρχουν σχόλια: